MAJLIS PERKAHWINAN

Bakal pengantin tidak perlu gusar kerana pakej kami lengkap dengan pelamin, katering, tempahan kek, hiasan dewan dan sebagainya.

Info Lanjut

MAJLIS ALUMNI / PERHIMPUNAN KELUARGA

Sesekali perjumpaan keluarga atau kawan-kawan lama universiti / kolej / sekolah memerlukan ruang yang cukup sempurna dan selesa supaya mampu memberikan memori indah.

Info Lanjut

SEMINAR / MLM “TALK”

Dewan utama kami yang luas pasti memudahkan anda dan ‘follower’ anda melangsungkan aktiviti seminar syarikat atau perniagaan MLM anda.

Info Lanjut

KERJA DALAM KUMPULAN

Bilik-bilik seminar kami amat sesuai untuk aktiviti ‘indoor’ tetapi masih meriah dan bebas.

Info Lanjut

MINI KONSERT / PROGRAM REALITI TV

Kemudahan yang disediakan pasti memberi keselesaan pada penonton dan semua crew program.

Info Lanjut

MAJLIS GRADUASI

Majlis konvo mini seperti Tadika Kemas, PASTI, sekolah-sekolah kerajaan atau swasta, kolej, universiti amat sesuai dilangsungkan.

Info Lanjut

MAJLIS KERAIAN / MAJLIS MAKAN MALAM

Sangat sesuai untuk majlis-majlis keramaian seperti Jamuan Berbuka Puasa, Jamuan Hari Raya dan majlis makan malam untuk meraikan pekerja syarikat dan sebagainya.

Info Lanjut

PELANCARAN PRODUK / PERKHIDMATAN

Majlis pelancaran produk atau perkhidmatan amat sesuai dilangsungkan di BCC kerana kemudahan kami yang terbaik untuk majlis separuh hari atau sehari penuh.

Info Lanjut

KURSUS UMRAH & HAJI / FORUM PERDANA

Kawasan yang luas di dewan utama, kursus boleh dilangsungkan dan praktikal seperti tawaf Kaabah boleh dijalankan sekali. Keadaan pentas dan dewan juga amat sesuai untuk forum atau ceramah umum dan sebagainya.

Info Lanjut

SUKAN LASAK

Aktiviti sukan lasak seperti ‘wall climbing’ juga boleh diadakan. Penganjur perlu menyediakan perkakasan sukan tersebut dan pastikan aspek keselamatan diutamakan.

Info Lanjut

JOM TEMPAH SEKARANG!