Kami daripada pihak Bangi Convention Centre  menyediakan kemudahan sewa dewan untuk pelbagai jenis majlis yang memenuhi citarasa anda. Kemudahan yang lengkap disediakan bagi menjamin keselesaan anda sepanjang majlis berlangsung. Antara kemudahan utama yang disediakan adalah

1)DEWAN UTAMA

Dewan Utama (BCC Sutera) boleh memuatkan 1000 pack- 2000 pack . Dewan yang disediakan luas dan selesa, sesuai untuk mengadakan majlis hari bahagia anda dengan pelbagai tema. Selain majlis perkahwinan ruangan BCC Sutera ini juga sesuai untuk seminar, pameran, mini konsert dan sebagainya.

 

2) BILIK SEMINAR

Bilik Seminar memuatkan 150 orang dengan 25 buah meja yang selesa untuk dijadikan ruang utuk seminar. Ruangan bilik seminar ini juga boleh digunakan untuk meraikan ulangtahun kelahiran atau majlis makan malam syarikat.

3) Bilik Mesyuarat

Pihak kami juga menyediakan bilik mesyuarat (BCC Kristan & BCC Delima) yang dilengkapi dengan kemudahan seperti

– roundtable -kelengkapan kerusi meja – projektor – skrin – mikrifon – plug – monitor desktop

Kemudahan yang disediakan sangat selesa dan luas untuk kegunaan mesyuarat dan juga seminar. Ia juga boleh disewa untuk untuk majlis seperti Hi-Tea.

4) Bilik Persalinan

Bilik persalinan disediakan bagi memudahkan urusan persalinan bagi majlis perkahwinan pasangan pengantin

5) MUSOLLA

Musolla merupakan satu kemudahan yang amat penting dan perlu disediakan. Pihak kami menyediakan ruangan solat yang luas dan selesa untuk anda dan para tetamu.

 

Kami di Bangi Convention Centre menyediakan kemudahan yang lengkap untuk sesiapa di luar sana yang ingin menyewa perkhidmatan kami. Oleh itu,kepada anda yang ingin melangusngkan perkahwinan dan masih tercari-cari dewan untuk majlis anda, usah risau atau pening kepada. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat tempahan. Jadikan BCC sebagai pelengkap hari bahagia anda. Selain itu juga jika anda ingin mengadakan seminar, pameran mahupun majlis-majlis korporat BCC adalah pilhan yang paling tepat.

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK TEMPAHAN DEWAN ANDA

Tel0 3-8923 1062 / +6013-6646112 / +6019-283 9309 / +6011-1990 5519
Fax: +603 8210 0741
Email: admin@bccbangi.com
Website: www.bccbangi.com
Facebook : www.facebook.com/bcc
Instagram : www.instagram.com/bccbangi

KESELESAAN ANDAN KEUTAMAAN KAMI